دو روش قالبگیری ایمپلنت چگونه است؟

قالبگیری ایمپلنت دندان به روش‌های مختلفی انجام می‌گیرد. هر کدام از این روش‌ها در شرایط مخصوص به خود و با تشخیص دندانپزشک استفاده می‌شود که در این مقاله به آن‌ها پرداخته‌ایم. قالبگیری ایمپلنت به روش اپن تری چون این روش از دقت بسیار بالایی برخوردار است، بیشتر دندانپزشکان و متخصصان از این روش برای قالبگیری ایمپلنت استفاده می‌کنند. دیگر مزایای قالبگیری…

اوردنچر چیست و چه کاربردی دارد؟

افرادی که از پروتزهای دندانی استفاده می‌کنند، معمولاً از عدم جاگیری صحیح این پروتزها و یا جابه‌جایی بیش از اندازه آن‌ها شاکی هستند. جابه‌جایی پروتز متحرک در داخل دهان موردی است که می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد. متخصصان دندانپزشکی در طول سال‌های اخیر چاره‌ای را برای حل این مشکل اندیشیده‌اند. برای این کار از دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت یا اوردنچر…

آناتومی دندان، عملکرد و بیماری‌های رایج

دندان‌ها یکی از قسمت‌های مهم و حساس بدن ما هستند که نقش زیادی در جویدن غذا، صحبت کردن، خندیدن و زیبایی صورت ما دارند. اما آناتومی دندان چیست؟ آیا می‌دانید دندان‌ها چگونه ساخته شده‌اند و چه اجزایی دارند؟آیا می‌دانید چند نوع دندان و چه تعداد دندان در دهان ما وجود دارد و چه کارهایی انجام می‌دهند؟آیا می‌دانید چه بیماری‌ها و…

وکس آپ تشخیصی (Diagnostic Wax-Up) چیست؟

در این مطلب قصد داریم تا به موضوع وکس آپ تشخیصی (Wax up Diagnostic) در دندانپزشکی و دندانسازی بپردازیم. در ابتدا تعریف اجمالی از وکس آپ را ارائه خواهیم کرد و سپس در ادامه در خصوص اهمیت و کاربرد آن در دندان‌سازی مباحثی را مطرح می‌کنیم. در انتها نیز اشاراتی به نقش وکس آپ در عملیات ترمیمی و روش انجام…

بهترین روش چسباندن روکش زیرکونیا چیست؟

امروزه روکش‌های زیرکونیایی محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند و استفاده از آن‌ها روز به روز بیشتر می‌شود. مهمترین دلیل آن زیبایی و استحکام بالای این نوع روکش و مجهز شدن بسیاری از لابراتوارها و کلینیک‌های دندانپزشکی به سیستم کدکم و ابزارهای لازم برای ساخت این روکش‌ها است. یکی از چالش‌های دندانپزشکان چسباندن روکش زیرکونیا به شیوه‌ای است که روکش بعدا جدا…